Menu

HoReCa – trendy, technologie i wyzwania

Polski Instytut Rozwoju Biznesu ma zaszczyt zaprosić Państwa na konferencje HoReCa – trendy, technologie i wyzwania, która odbędzie się 5 marca 2020 roku w Warszawie.

Nowoczesne technologie zaczęły już trafiać do hoteli: tablety zamiast folderów informacyjnych, smartfony zamiast kluczy do pokoju, aplikacje zamiast pilotów. W ten sposób branża hotelarska dostosowuje się do nowych wymagań. Coraz więcej gości oczekuje innowacyjnych technologii w hotelach. Już 34% gości w Polsce wolałoby obsługiwać światło, klimatyzację i telewizję poprzez smartfona lub tablet. Wiele hoteli bierze pod uwagę nowoczesne rozwiązania i już zaczęło podwyższać swój technologiczny standard. Ale jak to wszystko rozpocząć? Od czego zacząć?

Prelekcje poprowadzą m.in.:

  • Piotr Owczarski – General manager, Hotel Gordon
    „Optymalizacja kosztów działalności hotelu receptą na sukces”
  • Joanna Preisner – Autorka bloga mamahotelarz.pl, Prezes Zarządu Hotelu Bacówka Radawa&SPA**** „Dziecko w hotelu – paranoja czy szansa?”
  • Zuzanna Przybyła – Founder & Remote Management Consultant, World Is Your Office
    „Praca zdalna a branża HoReCa: trendy, szanse i wyzwania”
  • mgr inż. Witold Drogoń – członek Rady Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego
    temat w trakcie opracowania

Tematyka konferencji:

  • Dane osobowe w hotelach i pensjonatach a RODO
  • Bezpieczne i płynne funkcjonowanie obiektu
  • Systemy teleinformatyczne i automatyka budynku odpowiedzialne za monitorowanie i optymalizacje działań (zasilanie awaryjne, system przeciwpożarowy, system alarmowy i monitoring, system kontroli dostępu, ogrzewanie i klimatyzacja, oświetlenie)
  • Zintegrowane systemy do zarządzania wieloma obiektami
  • Ochrona informacji i zasobów
  • Architektura, wyposażenie i planowanie przestrzeni
  • Rozwiązania zwiększające komfort i nowoczesność obiektów
  • Technologie mobilne
  • Check-in kioski
  • Aplikacje rezerwacyjne
  • Social media w branży hotelarskiej
  • Strony internetowe budowane w technologii RWD
  • Szerokopasmowy dostęp do sieci
  • Beacony w hotelach

Dla przedstawicieli sektora hotelarskiego oraz gastronomicznego udział jest bezpłatny po dokonaniu rejestracji  – http://pirbinstytut.pl/index.php/rejestracja-47

Udział jest płatny dla pozostałych osób, w tym przedstawicieli dostawców usług, rozwiązań informatycznych oraz technologicznych – opłata za osobę wynosi 1000 zł + 23% VAT*

Organizator zapewnia: certyfikat uczestnictwa, materiały konferencyjne, przerwy kawowe, możliwość konsultacji z Ekspertami.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Udostępnij

Wszystkie prawa zastrzeżone | All rights reserved Magazyn VIP 2021