Każda pora roku jest odpowiednia na przyjazd do nas, niezależnie od tego, czy jest to rodzinny urlop z dziećmi, romantyczny pobyt we dwoje, czy spotkanie biznesowe – mówi Justyną Pietuch, kierownik marketingu Hotelu Białowieski*** Conference Wellness & SPA
Justyna Pietuch − Białowieża jest wyjątkowym i unikatowym miejscem, a Puszcza Białowieska to jedyny w Polsce obiekt przyrodniczy wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Nic dziwnego, że przyciąga turystów z całego świata. Hotel Białowieski*** Conference Wellness & SPA jest komfortowym trzygwiazdkowym obiektem położonym w sercu Puszczy. Każda pora roku jest odpowiednia na przyjazd do nas, niezależnie od tego, czy jest to rodzinny urlop z dziećmi, romantyczny pobyt we dwoje, czy spotkanie biznesowe.
Justyna Pietuch − Białowieża oferuje aktywny wypoczynek, a Hotel Białowieski zapewnia idealne warunki do odprężenia się w luksusowych gabinetach spa. Szeroki wachlarz zabiegów i masaży przeniesie naszych gości do bajkowej scenerii odległych zakątków świata. Proponujemy skorzystanie z egzotycznych ceremonii i rytuałów na ciało, wywodzących się wprost z wytwornych tureckich łaźni, indyjskich świątyń piękna i wschodnich tradycji kąpieli w baniach. Oferujemy duży wybór masaży oraz zabiegów pielęgnacyjnych na twarz i ciało.
Nasi goście mogą również zrelaksować się w nowoczesnym basenie wyposażonym w przeciwprądy, gejzery i natryski, z wbudowaną strefą masaży wodnych. Basen sąsiaduje ze strefą brodzikową i zjeżdżalnią wodną dla najmłodszych, otoczoną leżankami dla rodziców. Cała strefa wellness wypełniona jest podgrzewanymi ceramicznymi leżakami. Poolbar w hali basenowej serwuje koktajle i zimne napoje, dopełniając obraz sielankowego relaksu.
Justyna Pietuch − Kuchnia regionalna hotelu Białowieski cieszy się zasłużoną sławą, a jej potrawy z dziczyzny i grzybów nie mają sobie równych. Goście z pewnością zakochają się w kresowej kuchni Podlasia − w naszym menu znajdą kiszkę ziemniaczaną, pierogi, kartacze i puszczańską dziczyznę. Serwujemy też wędliny i mięsa z własnej wędzarni oraz sery regionalne. Obok różnorodnych potraw kuchni regionalnej w hotelowej restauracji można również spróbować przepysznego piwa rzemieślniczego z własnego browaru „Przełom”. Dzięki ogromnej pasji, długoletniej praktyce i wyjątkowym recepturom w sercu Puszczy Białowieskiej warzymy piwo odpowiednie dla miłośników klasycznych gatunków, jak i osób lubiących oryginalne połączenia smakowe.
Rozmawiała Marlena Szczęsna
Dodaj komentarz